Hallisaneeraus

Hallisaneerausta Pirkanmaalla

Toimitilojen kunto vaikuttaa suoraan yrityksen toimintaan ja tulokseen. Saneerausta kaipaavat kohteet voivat olla joko vanhoja ja niistä alkaa löytymään rakenteellisia puutoksia, tai toimitilojen toiminnallisuuteen kaivataan muutosta tai laajennusta. Ajoissa tehty hallien ja teollisuusrakennusten saneeraus on ratkaisevassa roolissa tilojen toiminnallisuuden varmistamiseksi myös tulevaisuudessa. 
 
Saneeraus KOTARA toteuttaa hallien, teollisuusrakennusten ja varastojen saneeraukset Pirkanmaan alueella. Ammattitaitoiset tekijämme ovat rakennusalan asiantuntijoita, jotka tuntevat hallirakentamisen erityispiirteet. Olemme asettaneet työllemme korkeat laatuvaatimukset ja käytämme työssämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja.  

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin hallisaneerauksiin. 

Halli- ja varastotilojen saneeraus laatu- ja turvallisuusstandardeja vastaaviksi 

Muuttuvat laatu- ja turvallisuusstandardit saattavat jouduttaa teollisuusrakennusten, hallien ja varastotilojen saneeraustarvetta. Saneerauksen tarkoituksena on parantaa tilojen energiatehokkuutta, toimivuutta ja turvallisuutta sekä muuttaa toimitilat liiketoiminnan kasvutavoitteita ja tarpeita vastaaviksi.  

Hallien saneerausprojektit ammattitaidolla

Toteutamme hallisaneeraukset sekä muut toimitilasaneeraukset vankalla ammattitaidolla. Olemme saneerausprojektissa mukana heti tontin hankinnasta lopputöihin saakka. Halli- ja varastotilojen saneerausprojektit sisältävät mm.   

  • Rakennusluvan hankinta 
  • Suunnitteluttaminen 
  • Rakennustyöt 
  • Materiaalihankinnat 
  • Loppudokumentointi 
  • Takuuajan työt