Tuotantotilojen saneeraus

Saneeraamme tuotantotilat nykypäivän tarpeisiin sopiviksi   

Tuotantotilojen saneeraustarve voi syntyä monista eri syistä. Usein tarve liittyy vanhojen tilojen uudistamiseen, jotta ne vastaisivat nykypäivän vaatimuksia. Saneerauksen tarpeeseen voivat vaikuttaa myös tilojen muuttunut käyttötarkoitus tai teknisten järjestelmien vanhentuminen.  

Me Saneeraus KOTARAlla tarjoamme vahvaa ja luotettavaa osaamista tuotantotilojen saneeraustöihin. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin muutos- ja korjaustyöt sekä avaimet käteen -projektit Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä ja kerro saneeraustarpeestasi meille! 

Tuotantotilojen saneeraus tehostaa tuotantoa ja parantaa turvallisuutta 

Toimitilojen muutostarpeet lähtevät usein joko muuttuneista laatu- ja turvallisuusstandardeista tai yrityksen sisäisistä muutostarpeista. Tuotantotilojen saneerauksen tavoitteena on parantaa mm. tilojen toimivuutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta.  

Ennen saneeraustöiden aloittamista teemme huolellisen suunnitelman, jossa arvioidaan saneeraustöiden laajuus, kustannukset sekä toteutusaikataulu. Lisäksi mietitään, kuinka paljon saneerauksella on vaikutusta tuotantotilojen normaaliin toimintaan. Tarkoin laaditun suunnitelman avulla voidaan välttää ikävät yllätykset ja ylimääräiset kustannukset.  

Kokonaisvaltaista tuotantotilojen saneerausta   

Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaista palvelua, aina tontinhankinnasta takuutarkastukseen ja -töihin asti. Huomioimme tarpeenne ja toiveenne sekä pidämme teidät ajan tasalla projektin vaiheiden etenemisessä. Ammattitaitoisilta tekijöiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme onnistuu rakennustekniikan lisäksi myös sähkö- ja putkityöt sekä automaatiojärjestelmät.