Saneeraus KOTARA
uudistaa, parantaa ja korjaa

Pätevää palvelua Pirkanmaalla

Saneeraus KOTARA on Pirkanmaalla toimiva saneerausrakentamisen erikoisosaaja. Tarjoamme palveluja etenkin erilaisten toimitilojen uudistuksiin, muutoksiin ja korjauksiin.

Laatua suuriin ja pieniinkin projekteihin

Yksittäisen toimeksiannon sisältö ja toteutus sovitaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Saat meiltä osaavat tekijät sekä laajempiin projekteihin että pienempiin muutoksiin tai korjauksiin. Suuremmissa hankkeissa voimme tarpeen mukaan täydentää tiimiämme tarkoin valituilla yhteistyökumppaneilla.

Projektisi onnistumisen takeena ovat

  • vankkaan kokemukseen perustuva osaaminen
  • luotettavat yhteistyökumppanit
  • asianmukaiset tekniset resurssit.

Rakennamme kohdettasi samoin kuin omaa liiketoimintaamme: rehdillä ja avoimella yhteistyöllä, jossa kannetaan vastuu niin töiden etenemisestä kuin lopputuloksestakin.

Saneeraus KOTARA toimii Rakennuspalvelu KOTARAn aputoiminimenä ja täydentää sen palvelutarjontaa: saat tarvitessasi vahvaa erikoisosaamista myös saneerausprojektiesi työnjohtotehtäviin.

Iiro Kotkaslahti

Toimitusjohtaja, Rakennusinsinööri (AMK)

Iiro hoitaa Saneeraus KOTARAssa projektinjohdon lisäksi myyntiä ja markkinointia. Hän on rakennusalalle kasvanut toisen polven rakentaja, joka viihtyy kuin kotonaan sekä konttorissa että työmaalla. Projektin- ja työnjohtamisen lisäksi Iiro on toiminut muun muassa asennuspuolella ja myynnissä. Vankka hallirakentamisen kokemus on kertynyt projektipäällikön, työpäällikön ja rakennuttajan tehtävissä tuotanto- ja toimitilojen KVR-urakoinnissa.

Petri Kaskinen

Työnjohtaja

Petri vastaa siitä, että Saneeraus KOTARAn työmailla asiat etenevät suunnitelmien mukaisesti ja joukkue voi toimia mahdollisimman tehokkaasti. Hän tarttui vasaraan jo pikkupoikana, perehtyi ammattikoulutuksessa erityisesti korjausrakentamiseen ja on sittemmin toiminut mm. remonttiyrittäjänä sekä muurarina, laatoittajana, kirvesmiehenä ja työnjohtajana. Petri on tehokas ja suunnitelmallinen ammattimies, jolla hommat pysyvät hanskassa tiukoissakin paikoissa.