Toimitilasaneeraus

Toimitilasaneerausta Pirkanmaalla

Vuosien aikana yritysten tarpeet muuttuvat. Tällöin tulee usein myös tarve uudistaa toimitilat vastaamaan nykyisiä tarpeita ja vaatimuksia. Toimitilasaneeraus vaatii huolellista suunnittelua, ammattitaitoa, aikaa sekä luotettavat yhteistyökumppanit – näin projekti on mahdollista toteuttaa toiveiden ja budjetin mukaisesti.  

Saneeraus KOTARA Oy toteuttaa toimitilasaneeraukset aina suunnitteluttamisesta budjetointiin ja aikataulutuksesta projektin toteutukseen ja loppusiivoukseen. Palvelemme Pirkanmaan alueella, hoitaen kaikki toimitilojen muutos- ja korjaustyöt asiakaslähtöisesti, asiakkaan toiveita kuunnellen.

Ota yhteyttä, kun tarvitse asiantuntevaa tekijää toimitilasaneeraukseen! 

Toteutamme toimitilasaneeraukset yritystoimintasi huomioiden 

Toimitilasaneeraus on vaativa projekti, joka vaikuttaa yrityksen toimintaan saneerausprojektin ajan. Meidän tavoitteenamme on, että häiriöt ovat mahdollisimman vähäisiä. Huomioimme kaikessa saneerausprojektin sovittamisen osaksi yrityksesi päivittäistä toimintaa.  

Olemme erikoistuneet mm. suurien tuotantotilojen, varastorakennusten, hallien sekä myymälä- ja liiketilojen saneerauksiin. Toteutamme tilamuutokset toimintasi huomioiden ja aikataulussa pysyen – näin yrityksesi voi jatkaa entistä paremmissa tiloissa, ilman venyviä myynti- ja tuotantokatkoksia.  

Kokonaisvaltaiset toimitilojen muutos- ja korjaustyöt Saneeraus KOTARAlta 

Teemme kokonaisvaltaiset toimitilojen muutos- ja korjaustyöt vuosien kokemuksella. Muunnamme vanhat tilat toimiviksi ja viihtyisiksi aina pintaremonteista koko tilan käyttötarkoitusmuutoksiin. Käytämme yhteistyökumppaneinamme ainoastaan luotettuja ja hyväksi havaittuja alihankkijoita. Huolehdimme projektinhallinnan alusta loppuun saakka itse ja pystymme takaamaan sovittujen aikataulujen mukaan toteutetut toimitilasaneeraukset suuriinkin saneerausprojekteihin.  

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua – ota yhteyttä